• Къща за гости РОДОПСКИ РАЙ село Смилян

ВИЖТЕ ОЩЕ

Добре Дошли


Разположена в сърцето на Родопа планина, къща за гости "Родопски Рай" предлага неповторимо изживяване, за най-незабравимата и приятна почивка в село Смилян.

Спокойната среда и спиращата дъха с невероятните панорами Родопа планина в съчетание с добре изисканият архитектурен дизайн, предоставя идеални условия за вашата незабравима почивка.

Комплексът е изграден с голямо внимание и любов, за да ви накара да избягате от суетата на ежедневието и да се отпуснете. Предоставя възможност за една напълно пълноценна почивка сред природата на Родопа планина.

Хотелът предлага настаняване за 38 гости, в девет двойни стаи, три тройни, едно студио и два апартамента. Стайте са обурудвани с телевиаор с кабелна телевизия, в зависимост от типа на помещение предлагат спални с двойни или самостоятелни легла, повечето от стаите имат тераси, разкриващи невероятни гледки към планината и басейна на комплекса. Всяка стая има самостоятелна тоалетна с баня, оборудвани са в традиционен Родопски стил и са декорирани в приятни цветове, за да ви осигурят уюта и спокойствието което желаете.

Заповядайте при нас и почувствайте прочутото Родопско гостоприемство!

*Комплексът разполага със Сауна която се заплаща 10 лева на човек.
*Настаняване след 14:00
*Напускане до 11:00
*Закуска от 08:00 до 10:00